Ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας

Αναλάβετε τον έλεγχο της επιχείρησης σας, με έξυπνο τρόπο

H Art Audio διαθέτει μια πλήρως πιστοποιημένη και έμπειρη ομάδα εγκαταστάσεων. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε πρότζεκτ ήχου και φωτισμού. Θα σας βοηθίσουμε από τον σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση και τον εκπαίδευση σας στον χειρισμό. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν κέντρα πολιτισμού, εστιατόρια, νυχτερινά κλάμπ και μνημεία μεταξύ άλλων. Προσφέρουμε λύσεις για τον φωτισμό με smart έλεγχο, ολοκληρωμένα συστήματα ήχου, οπτικοακουστικό εξοπλισμό και άλλα.

Τι μας κάνει να διαφέρουμε…

Η ομάδα εγκαταστάσεων μας διαθέτει γνώση των προιόντων, και μπορεί να σας προτείνουν προϊόντα που δεν θα καλύψουν μόνο τις ανάγκες του σήμερα, αλλά και του μέλλοντος. Η όμαδα μας αναλαμβάνει και το μελλοντικό service και θα είναι εκεί για οτιδήποτε χρειαστείτε στο μέλλον. Πολύ απλά, προσφέρουμε οικονομικές, επαγγελματικές, προσωπικές υπηρεσίες, φτιαγμένες για τις δικές σας ανάγκες και προυπολογισμό.


Sound

Ηχητική και αισθητική συνοχή

Ποιοτικές λύσεις στον ήχο

Η Art Audio προσφέρει εξατομικευμένο ηχητικό εξοπλισμό για να παρέχει στους πελάτες την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες τους.

Τα εκτενή αποθέματα ηχείων και συστημάτων ήχου που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να διαλέγουμε το κατάλληλο σετ εξοπλισμού που θα λειτουργεί – και αισθητικά – όχι μόνο για τις ανάγκες της επιχείρησης σας αλλά και με την αρχιτεκτονική άποψη του χώρου σας.

Με περισσότερα από 20 χρόνια επειρίας στις εγκαταστάσεις ήχου, η ομάδα μας διαθέτει την κατάλληλη γνώση και πείρα ώστε να παρέχει μια αναβαθμισμένη μουσική εμπειρία στον χώρο σας.


Light

Υπερσυγχρονες επιλογές επαγγελματικού φωτισμού

Design, λειτουργικότητα και έξυπνος χειρισμός

Αν ψάχνετε για παρόχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τον φωτισμό, μπορούμε να σας καλύψουμε. Ως επαγγελματικός συνεργάτης σας, μπορούμε να σας διαθέσουμε μια μεγάλη γκάμα προιόντων για κάθε εφαρμογή. Θα σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος του συστήματος φωτισμού και την ίδια στιγμή να βελτιώσετε την ποιότητα και τον χειρισμό τους.

Η ομάδα μας θα σας στηρίξει σε κάθε πρότζεκτ φωτισμού, με συμβουλές για κάθε ανάγκη σας, επιλεγμένα προιόντα ειδικά για εσάς, και άψογη εξυπηρέτηση.


Support

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Επισκευές & Ανταλλακτικά

Όπως με κάθε ηλεκτρονικό εξοπλισμό, είναι πολύ σημαντική η καθιερωμένη συντήρηση, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η άριστη απόδοση τους. Πολύ συχνά τα προϊόντα φωτισμού εγκαθίστανται σε μέρη που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα (ψηλά στο ταβάνι για παράδειγμα). Είναι πολύ σημαντικό επίσης, κάθε συντήρηση να γίνεται από πιστοποιημένους τεχνικούς. Με χρόνια πείρας και τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφαλή προσέγγιση της συντήρησης, είμαστε στην κατάλληλη θέση να σας βοηθήσουμε!

Αν έχετε εγκατεστημένο κάποιο σύστημα ήχου ή φωτισμού το οποίο χρειάζεται έλεγχο, ενημερώστε μας. Μπορούμε να σας κάνουμε μια επίσκεψη στον χώρο σας όπου θα ελέγξουμε τον εξοπλισμό και θα διορθώσουμε συνηθισμένα σφάλματα επιτόπου. Αφήνοντας σας με εξολπισμό σε άριστη λειτουργία για τα επόμενα χρόνια!