Η κινητήρια δύναμή μας

Γνώση και εμπειρία!

Η Art Audio είναι μία εταιρία παροχής υπηρεσιών ήχου και φωτισμού. Οι τομείς που δραστηροποιείται είναι η παραγωγή, η τεχνική κάλυψη και υποστήριξη καλλιτεχνικών και εταιρικών εκδηλώσεων, οι μελέτες ακουστικών εφαρμογών και ο σχεδιασμός φωτισμού.

Από την ίδρυση της το 2004, η εταιρία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού ήχου, φωτισμού, εφέ και βίντεο για χρήση σε εκδηλώσεις, συναυλίες, θέατρα και εκθέσεις. Ταυτόχρονα, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, παρέχει γρήγορη, ασφαλή και αποδοτική εγκατάσταση και απεγκατάσταση του εξοπλισμού σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Από την πρώτη μέρα, η Art Audio επενδύει σε σύγχρονα προϊόντα, τεχνικές, εκπαίδευση αλλά και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Φιλοσοφία μας ήταν και παραμένει η ποιότητα, η καινοτομία και η ευελιξία.

Η ομάδα της Art Audio αποτελείται από επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση με ευχαρίστηση. Για αυτόν τον λόγο, το πιο σημαντικό προσόν της εταιρίας μας θεωρείται το προσωπικό της – οι άνθρωποι πίσω απο τον εξοπλισμό.

Δώστε λίγο χρόνο στο να εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε για τα πρότζεκτ σας. Θα ανακαλύψετε ο,τι…

…Η Αrt Audio είναι κάτι περισσότερο από ήχος και φώς!

Γνωρίστε μας

“Το πιο σημαντικό προσόν μας είναι το προσωπικό μας”

Βασίλης Μάρκου
Υπεύθυνος εταιρίας

Παναγιώτης Παππάς
Τεχνικός έργων

Απόλλωνας Παπαδιώτης
Τεχνικός εγκαταστάσεων

Άγγελος Κοσμόπουλος
Επισκευές και Ανταλλακτικά

Οι δουλειές μας