ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας στο Art Audio (“Εταιρεία”, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”). Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική μας ή τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@artaudio.gr

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας https://artaudio.gr/, την εφαρμογή για κινητά και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, μας εμπιστεύεστε με τα προσωπικά σας στοιχεία. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Σε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου, περιγράφουμε την πολιτική απορρήτου μας. Προσπαθούμε να σας εξηγήσουμε με τον πιο καθαρό τρόπο ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε. Ελπίζουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το διαβάσετε προσεκτικά, καθώς είναι σημαντικό. Εάν υπάρχουν όροι σε αυτήν την πολιτική απορρήτου με τους οποίους δεν συμφωνείτε, διακόψτε τη χρήση των Ιστότοπων ή των εφαρμογών μας και των υπηρεσιών μας.

Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του ιστότοπού μας (όπως https://artaudio.gr/), για εφαρμογές για κινητά, (“Εφαρμογές”) ή / και για τυχόν συναφείς υπηρεσίες, πωλήσεις, μάρκετινγκ ή εκδηλώσεις (αναφέρονται σε αυτές συλλογικά σε αυτήν την πολιτική απορρήτου ως “Ιστότοποι”).

Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική απορρήτου, καθώς θα σας βοηθήσει να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την κοινή χρήση των προσωπικών σας στοιχείων μαζί μας.

ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ?

Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των εφαρμογών και του ιστότοπού μας. Εάν χρησιμοποιείτε τις Εφαρμογές ή τον ιστότοπό μας, συλλέγουμε πληροφορίες όπως αναγνωριστικό email, όνομα, αριθμό επικοινωνίας. και τα λοιπά.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Εν συντομία: Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για σκοπούς που βασίζονται σε νόμιμα επιχειρηματικά συμφέροντα, την εκπλήρωση του συμβολαίου μας μαζί σας, τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις ή / και τη συγκατάθεσή σας.

Χρησιμοποιούμε προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται μέσω των Ιστότοπων ή των Εφαρμογών μας για διάφορους επιχειρηματικούς σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για αυτούς τους σκοπούς, βασιζόμενοι στα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, προκειμένου να συνάψουμε ή να συνάψουμε συμβόλαιο μαζί σας, με τη συγκατάθεσή σας ή / και για συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Υποδεικνύουμε τους συγκεκριμένους λόγους επεξεργασίας στους οποίους βασίζουμε δίπλα σε κάθε σκοπό που αναφέρεται παρακάτω.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε ή λαμβάνουμε:

Για να διευκολυνθεί η δημιουργία λογαριασμού και η διαδικασία σύνδεσης. Εάν επιλέξετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με εμάς σε λογαριασμό τρίτου * (όπως ο λογαριασμός σας Google ή Facebook), χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας επιτρέπετε να συλλέγουμε από αυτά τα τρίτα μέρη για να διευκολύνουμε τη δημιουργία λογαριασμού και τη διαδικασία σύνδεσης.

Για να σας στείλουμε μάρκετινγκ και διαφημιστικές ανακοινώσεις. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία για σκοπούς μάρκετινγκ, εάν αυτό είναι σύμφωνο με τις προτιμήσεις μάρκετινγκ. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα email μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή

Ζητήστε σχόλια. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να ζητήσουμε σχόλια και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη χρήση των Ιστότοπων ή των Εφαρμογών μας.

Για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως ανάλυση δεδομένων, προσδιορισμός τάσεων χρήσης, προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας καμπανιών και αξιολόγηση και βελτίωση των Ιστότοπων ή των Εφαρμογών μας, των προϊόντων, των υπηρεσιών, του μάρκετινγκ και της εμπειρίας σας.

Θα κοινοποιηθούν οι πληροφορίες σας με κανέναν;

Στην Art Audio, δεν κοινοποιούμε ποτέ τις πληροφορίες σας σε τρίτους. Όλες οι λεπτομέρειες που μοιράζεστε σε εμάς παραμένουν εμπιστευτικές.

Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας;

Εν συντομία: Διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από το νόμο.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης (όπως φόρος, λογιστική ή άλλες νομικές απαιτήσεις). Κανένας σκοπός σε αυτήν την πολιτική δεν απαιτεί από εμάς να διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για περισσότερο από το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι χρήστες έχουν λογαριασμό μαζί μας.

Όταν δεν έχουμε τρέχουσα νόμιμη επιχείρηση να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα τα διαγράψουμε ή θα τα ανωνυμοποιήσουμε ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατό (για παράδειγμα, επειδή τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν αποθηκευτεί σε εφεδρικά αρχεία), τότε θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και να τα απομονώσετε από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία έως ότου είναι δυνατή η διαγραφή.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Εν συντομία: Στοχεύουμε στην προστασία των προσωπικών σας στοιχείων μέσω ενός συστήματος οργανωτικών και τεχνικών μέτρων ασφαλείας.

Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν την ασφάλεια τυχόν προσωπικών πληροφοριών που επεξεργαζόμαστε. Ωστόσο, θυμηθείτε επίσης ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το ίδιο το Διαδίκτυο είναι 100% ασφαλές. Παρόλο που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, η μετάδοση προσωπικών πληροφοριών από και προς τους Ιστότοπους ή τις Εφαρμογές μας είναι με δική σας ευθύνη. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση μόνο στις υπηρεσίες εντός ασφαλούς περιβάλλοντος.

Συλλέγουμε πληροφορίες από ανηλίκους;

Εν ολίγοις: Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας δεδομένα από την αγορά ή σε παιδιά κάτω των 18 ετών.

Δεν ζητούμε εν γνώσει μας δεδομένα από ή εμπορεύονται σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Χρησιμοποιώντας τους Ιστότοπους ή τις Εφαρμογές, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών ή ότι είστε ο γονέας ή κηδεμόνας ενός τέτοιου ανηλίκου και συναινείτε στη χρήση των Ιστότοπων ή των Εφαρμογών αυτού του ανήλικου εξαρτώμενου ατόμου. Εάν μάθουμε ότι έχουν συλλεχθεί προσωπικές πληροφορίες από χρήστες ηλικίας κάτω των 18 ετών, θα απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό και θα λάβουμε εύλογα μέτρα για την άμεση διαγραφή τέτοιων δεδομένων από τα αρχεία μας. Εάν αντιληφθείτε τυχόν δεδομένα που έχουμε συλλέξει από παιδιά κάτω των 18 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@artaudio.gr

ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού και ορισμένα λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές για κινητές συσκευές περιλαμβάνουν τη λειτουργία Do-Not-Track (“DNT”) ή τη ρύθμιση που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να επισημάνετε την προτίμηση απορρήτου σας για να μην παρακολουθούνται και συλλέγονται δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ομοιόμορφο τεχνολογικό πρότυπο για την αναγνώριση και την εφαρμογή σημάτων DNT. Ως εκ τούτου, προς το παρόν δεν απαντούμε σε σήματα του προγράμματος περιήγησης DNT ή σε οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό που κοινοποιεί αυτόματα την επιλογή σας να μην παρακολουθείται στο διαδίκτυο. Εάν υιοθετηθεί ένα πρότυπο παρακολούθησης στο διαδίκτυο που πρέπει να ακολουθήσουμε στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε για αυτήν την πρακτική σε μια αναθεωρημένη έκδοση αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

Εν συντομία: Ναι, θα ενημερώσουμε αυτήν την πολιτική, όπως απαιτείται, για να παραμείνουμε σε συμμόρφωση με τους σχετικούς νόμους.

Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου κατά καιρούς. Η ενημερωμένη έκδοση θα υποδεικνύεται από μια ενημερωμένη ημερομηνία “Αναθεωρημένη” και η ενημερωμένη έκδοση θα τεθεί σε ισχύ μόλις είναι προσβάσιμη. Εάν πραγματοποιήσουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε είτε δημοσιεύοντας εμφανώς μια ειδοποίηση για τέτοιες αλλαγές είτε στέλνοντας απευθείας μια ειδοποίηση. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε συχνά αυτήν την πολιτική απορρήτου για να ενημερώνεστε για τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τις πληροφορίες σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την πολιτική, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@artaudio.gr.