Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!

Η Art Audio είναι μία εταιρία παροχής υπηρεσιών ήχου και φωτισμού. Οι τομείς που δραστηροποιούμαστε είναι η παραγωγή, η τεχνική κάλυψη και η υποστήριξη καλλιτεχνικών και εταιρικών εκδηλώσεων, οι μελέτες ακουστικών εφαρμογών, ο σχεδιασμός φωτισμού και η προμήθεια οπτικοακουστικού εξοπλισμού.

Η αγάπη για τις τέχνες, την μουσική και τα εικαστικά δρώμενα, μας οδήγησε στην δημιουργία μιας ομάδας, η οποία εξοπλισμένη με υλικό τελευταίας τεχνολογίας, θα συνεργαστεί μαζί σας για να εκπληρώσει τις ανάγκες οποιασδήποτε παραγωγής, εκδήλωσης ή έργου.

Βρισκόμαστε στην τομή της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας!

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΓΑΜΟΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ

ΜΕΛΕΤΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενοικιάσεις – Πωλήσεις

Επαγγελματικός εξοπλισμός Οπτικοακουστικών

Η εταιρία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού ήχου, φωτισμού και οπτικοακουστικών μέσων, για ενοικίαση ή πώληση. Από ένα ιδιωτικό party μέχρι μία μεγάλη πολύπλοκη εκδήλωση, μπορούμε να παρέχουμε τα πιο σύγχρονα προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. (Σύντομα κοντά σας)

Οργανώνεται τον γάμο σας;

Εμπιστευθείτε μας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Η ομάδα σχεδιασμού φωτισμών, τεχνικών ήχου και σχεδιασμού εκδηλώσεων της εταιρίας μας, θα συνεργασθεί μαζί σας βήμα – βήμα, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση, στον προϋπολογισμό που εσείς θα καθορίσετε.

«Η μουσική εκφράζει αυτό που δεν μπορεί να ειπωθεί και αυτό για το οποίο είναι αδύνατο να μείνει κανείς σιωπηλός.»

Βίκτωρ Ουγκώ