Συναυλιακός ήχος

01

Ακουστική αναλυση και καταληπτότητα

Οι ηχητικές υπηρεσίες της Art Audio χαρακτηρίζονται από την άριστα συντονισμένη εφαρμογή καλοσυντηριμένου εξοπλισμού, τους ικανούς και συνεργάσιμους τεχνικούς, και την προσύλωση στις συνεχώς μεταβαλλόμενες λεπτομέρειες των πολύπλοκων παραγωγών. Για να αποφύγετε κάθε συμβιβασμό στην ηχητική κάλυψη του χώρου και την καταληπτότητα, τα συστήματα μας είναι ρυθμισμένα με επαγγελματικές προδιαγραφές και ελέγχονται εκτενώς πριν από κάθε χρήση.

Backline εξοπλισμός και άλλα…

02

μουσικά όργανα και εξοπλισμός σκηνής

Επικουρικές υπηρεσίες ηχητικού εξοπλισμού όπως backline εξοπλισμός, γεννήτριες και παροχές ρεύματος, πατάρια και συστήματα στήριξης είναι επίσης διαθέσιμα.

“Η τεχνολογία και ο εξοπλισμός είναι πολύ σημαντικά εργαλεία προκειμένου να επιτευχθούν καλά αποτελέσματα στον κλάδο μας. Το πιο σημαντικό όμως πλεονέκτημα είναι οι άνθρωποι πίσω από τα μηχανήματα. Η ανεκτίμητη δύναμή μας είναι το προσωπικό μας.”

Βασίλης Μάρκου, Ιδρυτής

Συναυλιακός και θεατρικός φωτισμός

03

κεφαλές φωτισμου και εφφε

Τα συστήματα φωτισμού μπορούν να αναδείξουν την ατμόσφαιρα ή την δράση μιας παράστασης. Με την θεμελειωμένη γνώση του φωτισμού σκηνής, η εταιρία μας φτάνει στο επίπεδο της καλλιτεχνικής έκφρασης, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια υπέροχη συναυλία.

Επιλεγμένες συναυλίες

Γιάννης Χαρούλης

Κάστρο Λευκάδα

Wim Mertens

Αρχαία Νικόπολη