Ετοιμαστείτε να ζήσετε..

..το πάρτυ των ονείρων σας!

Η ομάδα σχεδιασμού φωτισμού, ήχου και εικόνας της εταιρίας μας, θα συνεργαστεί σε κάθε βήμα με εσάς ή τον διοργανωτή σας, πραγματοποιώντας την εκδήλωση που έχετε φανταστεί και αξιοποιώντας ιδανικά τον πρϋπολογισμό που ταιριάζει στις ανάγκες σας! Μαζί θα δημιουργήσουμε την στιγμή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ο σχεδιασμός μιας εκδήλωσης μπορεί να γίνει περίπλοκος , εκτός αν βασιστείτε σε επαγγελματίες.

Κάθε γάμος είναι μοναδικός. Από ρομαντικούς εορτασμούς ξυπόλητοι στην παραλία, μέχρι τις παραδοσιακές τελετές σε εκκλησία, κάθε ζευγάρι θέλει να ορίσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, σύμφωνα με τις δικές του προσδοκίες. Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας μέσα από την μουσική, τον φωτισμό και την διακόσμηση.

Θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό σας!


Μουσική

Διαλέξτε μουσική για τον γάμο σας

Επαγγελματίας DJ ή ορχήστρα?

Η μουσική μπορεί να καθορίσει τον εορτασμό του γάμου σας. Σκεφτείτε την σαν την ψυχή της δεξίωσης. Η επιλογή ενός ταλαντούχου DJ ή ορχήστρας (ή και τα δύο!) είναι δεδομένη. Αλλά πώς να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε?

Ξεκινήστε με μερικές βασικές ερωτήσεις στον εαυτό σας. Πιο συγκεκριμένα, τι τύπος διασκέδασης ταιρίαζει στο προσωπικό σας γούστο, στον προυπολογισμό σας, στον χώρο της δεξίωσης και στον μέσο καλεσμένο σας.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη για εσάς λύση!


Φωτισμός

Ζήστε το παραμύθι

Φωτισμός διακόσμησηςSpotγιρλάνταςParty

Η ομάδα σχεδιασμού φωτισμού χρησιμοποιεί τον φωτισμό ως βασικό στοιχείο έκφρασης των εκδηλώσεων γάμου. Είτε πρόκειται για αρχιτεκτονικό φωτισμό, είτε για δραματικά εφφέ, ατμόσφαιρα, ή απλά άνεση, κάθε εκδήλωση αξιολογείται για την δημιουργικότητά της.

Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας συμβατικές πηγές φωτισμού, fairy lights, γιρλάντες, LED και κινούμενες κεφαλές, αναδεικνύοντας τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου.


Ήχος

Απολαύστε κρυστάλλινο ήχο

Ηχητικός σχεδιασμός

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο για μια επιτυχή εκδήλωση είναι ο ηχητικός σχεδιασμός. Η επιλογή και η εγκατάσταση κατάλληλων ηχείων σε όλο τον χώρο είναι απαραίτητη προκειμένου να λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά την ποιότητα, την αισθητική, την καταληπτότητα και την ένταση.

Οι αμέτρητες επιλογές ηχείων και συστημάτων ήχου που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να διαλέγουμε το κατάλληλο σετ εξοπλισμού που θα λειτουργεί – και αισθητικά – όχι μόνο για τις ανάγκες του χώρου αλλά και με το θέμα του γάμου σας.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας κάλυψης ζωντανών εκδηλώσεων από την πλευρά της ηχοληψίας, η ομάδα μας διαθέτει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία, ώστε να παρέχει μια αναβαθμισμένη μουσική εμπειρία στην δεξίωσή σας.


Εφφέ

Δώστε αξία στην στιγμή

Βεγγαλικά & Ειδικά εφφέ

Τα βεγγαλικά έχουν χαρακτηριστεί ως η «διακόσμηση του ουρανού». Αυτή η εκθαμβωτική στιγμή έχει γίνει συνώνυμο κάθε εκδήλωσης και εορτασμού. Ένας μεγάλος αριθμός επιλογών σας περιμένουν για να γεμίσετε τον ουρανό με αμέτρητα αστέρια, σχηματισμούς και εντυπωσιακούς σχεδιασμούς χρωμάτων και λάμψεων.

Σε συνέπεια με όλους τους κανονισμούς ασφάλειας, έχετε την επιλογή να δώσετε ένταση στις πιο σημαντικές στιγμές της δεξίωσης σας (την είσοδο του ζευγαριού, τον πρώτο χορό, το κόψιμο της τούρτας) με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις διαθέσιμες επιλογές για την κάθε ανάγκη σας.

Επιλεγμένες δεξιώσεις

Σοφία & Γιώργος

Δεξίωση γάμου στο Mango Beach Bar

Θέα στο Ιόνιο

Δεξίωση γάμου στα Σύβοτα