Γνωρίστε τους ειδικούς για μια..

..υπέροχη δεξίωση στο πιο αποδοτικό κόστος.

Η ομάδα σχεδιασμού φωτισμού, ήχου και βίντεο της Art Audio, μαζί με τους διοργανωτές γάμου, θα δουλέψουν στενά μαζί σας ως συνεργάτης σε κάθε βήμα της εκδήλωσης σας, ώστε κάθε τμήμα της να εκτελεσθεί άψογα και να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Δείτε περισσότερα

Ο σχεδιασμός ενός γάμου μπορεί να είναι μπέρδεμα, εκτός αν βασιστείτε στους επαγγελματίες.

Κάθε γάμος είναι μοναδικός. Από ρομαντικούς εορτασμούς ξυπόλητοι στην παραλία, μέχρι τις παραδοσιακές τελετές σε εκκλησία, κάθε ζευγάρι έχει το δικαίωμα να όρισει μόνο του την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του. Ο στόχος μας είναι να τονίσουμε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας μέσα από την μουσική, τον φωτισμό και την οπτική διακόσμηση.

Θέλουμε να κάνουμε το όνειρο σας πραγματηκότητα!


Music

Διαλέξτε μουσική για τον γάμο σας

Επαγγελματίας DJ ή ορχήστρα?

Η μουσική μπορεί να καθορίσει τον εορτασμό του γάμου σας. Σκεφτείτε την σαν την ψυχή της δεξίωσης. Η επιλογή ενός ταλαντούχου DJ ή ορχήστρας (ή και τα δύο!) είναι δεδομένη. Αλλά πώς να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε?

Ξεκινήστε με μερικές βασικές ερωτήσεις στον εαυτό σας. Πιο συγκεκριμένα, τι τύπος διασκέδασης ταιρίαζει στο προσωπικό σας γούστο, στον προυπολογισμό σας, στον χώρο της δεξίωσης και στον μέσο καλεσμένο σας.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη λύση για εσάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας!


Light

Ζήστε το παραμύθι

Φωτισμός διακόσμησηςSpotγιρλάνταςParty

Η ομάδα σχεδιασμού φωτισμού χρησιμοποιεί τον φωτισμό ως βασικό στοιχείο έκφρασης των εκδήλωσεων γάμου. Είτε πρόκειται για αρχιτεκτονικό φωτισμό, είτε για δραματικά εφφέ, ατμόσφαιρα, ή απλά άνεση, κάθε εκδήλωση αξιολογείται για την δημιουργηκότητα της.

Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας συμβατικές πηγές φωτισμού, fairy lights, γιρλάντες, LED και κινούμενες κεφαλές, μαζί με τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας!


Sound

Απολάυστε κρυστάλλινο ήχο

Ηχητικός σχεδιασμός

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο για μια επιτυχή εκδήλωση είναι ο ηχητικός σχεδιασμός. Η επιλογή και η εγκατάσταση κατάλληλων ηχείων σε όλο τον χώρο είναι απαραίτητη προκειμένου να λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα οσον αφορά την ποιότητα, την αισθητική, την καταληπτότητα και την ένταση.

Τα εκτενή αποθέματα ηχείων και συστημάτων ήχου που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να διαλέγουμε το κατάλληλο σετ εξοπλισμού που θα λειτουργεί – και αισθητικά – όχι μόνο για τις ανάγκες του χώρου αλλά και με το θέμα του γάμου σας.

Με περισσότερα από 20 χρόνια επειρίας καάλυψη ζωντανών εκδηλώσεων από την πλευρά της ηχοληψίας, η ομάδα μας διαθέτει την κατάλληλη γνώση και πείρα ώστε να παρέχει μια αναβαθμισμένη μουσική εμπειρία στο πάρτυ σας.


Effects

Δώστε αξία στην στιγμή

Βεγγαλικά & Ειδικά εφφέ

Τα βεγγαλικά έχουν χαρακτηριστεί ως η «διακόσμηση του ουρανού». Αυτή η εκθαμβωτική στιγμή έχει γίνει συνώνυμο κάθε εκδήλωσης και εορτασμού. Ένας μεγάλος αριθμός επιλογών σας περιμένουν για να γεμίσετε τον ουρανό με αμέτρηρα αστέρια, σχηματισμούς και εντυπωσιακούς σχεδιασμούς χρωμάτων και λάμψεων.

Σε συνέπεια με όλους τους κανονισμούς ασφάλειας, έχετε την επιλογή να δώσετε ένταση στις πιο σημαντικές στιγμές της δεξίωσης σας (την είσοδο του ζευγαριού, τον πρώτο χορό, το κόψιμο της τούρτας) με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις διαθέσιμες επιλογές για την κάθε ανάγκη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Featured wedding projects

View our projects

Sofia & George

Wedding event at Mango Beach Bar

Katerina & Nicholas

Wedding event at Ktima Tsoumani